Als werkgever

Onderwijsgroep Oost-Brabant

Welkom nieuwe collega!

Heb jij een echt onderwijshart? Leer jij leerlingen leren? Wil je op een ondernemende en innovatieve manier met je vak bezig zijn en vind je het belangrijk om in een gezellig team te werken waar we voor elkaar klaarstaan? Of vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan onze school vanuit een onderwijsondersteunende functie? Denk bijvoorbeeld aan communicatie, het beheer en onderhoud van onze scholen of onze ICT?

Samen werken, samen leren

Als Onderwijsgroep Oost-Brabant vinden wij het belangrijk om te blijven leren. Van elkaar, van de leerlingen, van de buitenwereld. Je kunt bij ons iets bijdragen aan de maatschappij, je doet wezenlijk werk, waar je elke dag met een goed gevoel op terug kunt kijken. Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar liever laten wij onze medewerkers zelf aan het woord. Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers op onze blogpagina

Het beroep leraar is afwisselend en uitdagend. Je hebt veel kennis en vaardigheden nodig. Zaken die je vooral in de praktijk opdoet. Daarom vindt een groot deel van de lerarenopleiding plaats in de klas. Natuurlijk sta je er als (beginnende) leraar niet alleen voor. Op onze scholen zijn veel collega’s speciaal opgeleid om je te begeleiden.

Het Jan van Brabant College is een van de officiële Trion opleidingsscholen. Andere scholen werken nauw samen met opleidingsinstituten zoals bijvoorbeeld Fontys en HAN. Klik hier voor meer informatie over Trion.

Samenwerking ORION NXT

Wij investeren in de groei van onze medewerkers. Dat doen we onder andere door samen te werken binnen https://orionnxt.nl/ . Jij bepaalt je groeirichting, wij zorgen voor ondersteuning.

Arbeidsvoorwaarden

Je arbeidsvoorwaarden zijn o.a. vastgelegd in de CAO VO. Verder hebben wij een uitgebreid pallet aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Jij kunt hier je eigen keuze in maken.

Naar vacatures >